Skøytegruppa Tynset IF

Oskar Løkken har gått bort.

Søndag 1.april kom det triste budskapet om Oskar Løkkens bortgang.

Oskar Løkken kom inn i Tynset skøytegruppe med et glødende skøytehjerte og som topp engasjert far. Han forstod dette med å bidra i hverdagen. Når Oskar sa han skulle være med på noe, så var det med 100% innsats. Når han så uløste oppgaver, var det bare å ta fatt og ordne opp. Dette var ikke noe offer for Oskar. Han koste seg når noe ble gjort, og så at flere fikk glede av resultatene som ble skapt sammen med andre.
Han var selvfølgelig med når det skulle kjøres på løp rundt omkring. Avstander var ikke noe han regnet på, det var bare å ta i vei, slik at ungdommen fikk utfolde seg.
Oskar var heller ikke redd for å si ifra. Dette medførte en rekke med tillitsverv.

Han var formann i TIF skøytegruppe i til sammen 9 år, og leder av Hedmark Skøytekrets i 6 år. Lederstilen var sikker og stø.

Han tok også en solid utdanning som nasjonal starter og oppmann. Dette medførte en rekke store oppgaver. Oskar var oppmann i to landskamper og et utall av NM. Han ledet det første store stevnet i Vikingskipet, landskampen i 1993.

Oskar representerte flere ganger på NSF`s ting og satt også som NSF`s utsending i underutvalg.
Oskar ble hedret for sin innsats med HSK`s Hedmarksnåla.

Sjøl om Oskar flyttet nordover til Trøndelag sammen med Inger, kom han gjerne den lange veien til Tynset og Savalen og andre steder for å hjelpe til ved mange stevner.

På Tynset er det nå mange skøyte-entusiaster som savner en god samtalepartner og god venn.

Oskar Løkken ville fylt 65 år den 3.mai.

Vi lyser fred over minne hans Oskar.
 

Skøytegruppa Tynset